WHERE TO NEXT?

De leukste vraag voor avonturiers die graag buiten de gebaande paden gaan. De vraag die oppopt terwijl je in je pauze op Google Flights aan het speuren bent naar nieuwe plekken. De vraag die je stelt als je in de laatste week van je vakantie in een hangmat ligt te relaxen. Maar zelfs als je even niet weet of je nou linksaf of rechtsaf wilt gaan. “Where to next?” De vraag die je brengt naar een nieuw avontuur!

Wie zit er achter ‘Where to next’?

Hi! Mijn naam is Denise. Ik ben dol op reizen, leg het liefst alles vast met mijn Canon of iPhone, schrijf graag over avonturen die ik beleef tijdens mijn reizen en deel dat graag met andere mensen. 1+1=2! Daarom ben ik ‘Where to next’ begonnen. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land, en sinds 2022 reist er een kleine avonturier met ons mee. Daarom zal je hier ook wat vaker kind-gerelateerde blogs vinden.

Hoe het reisvirus (ook) mij trof..

Nadat ik in 2012 besloot om een half jaar in Amerika te gaan studeren, en begin 2013 terecht kwam in een van de koudste delen van de Verenigde staten: op de Universiteit van Wisconsin – Whitewater. Hier ben ik getroffen door het virus waarvan je blij bent dat er geen medicijn tegen bestaat: het reisvirus. Nieuwe mensen, gewoonten, gerechten, landschappen, dieren, talen, planten. Dat is avontuur! Het liefst ga ik naar bestemmingen die niet doorsnee zijn en weg van de massa. Van die bestemmingen waarvan mensen zich (meestal niet hardop) afvragen ‘ehm, waar ligt dat?’ of ‘wat is daar te doen dan?’. Die bestemmingen, daar ben ik dol op!

Welkomstbord van de Universiteit van Wisconsin Whitewater
UWW – de universiteit waar ik een paar maanden studeerde.

Omdat er zo veel moois is in deze wereld buiten de gebaande paden, wil ik dit graag met jou delen. Daarom heb ik wheretonext.nl in 2019 gelanceerd.

Laten we elkaar inspireren.

Laat je inspireren door mijn reisverhalen, droom weg bij de fijne reisvideo’s die ik maak van verre reizen en zet de eerste stappen om je reis concreter te maken met tips & tricks uit de blogs.

Heb je tips voor mij? Neem dan contact met mij op!

Groetjes Denise