‘Where to next?’

Dat is de vraag die op elk moment gesteld kan worden. Het moment waarop je tijdens het werk op Google Flights aan het speuren bent naar nieuwe plaatsen die je wilt ontdekken. De vraag die je stelt als je in de laatste week van je vakantie in een hangmat ligt te relaxen, met uitzicht over de zee. Maar zelfs als je even niet weet of je nou linksaf of rechtsaf wilt gaan. Where to next? De vraag die je brengt naar een nieuw avontuur.

Hoe het reisvirus ook mij trof..

Nadat ik in 2012 besloot om een half jaar in Amerika te gaan studeren, en begin 2013 terecht kwam in een van de koudste delen van de Verenigde staten: op de Universiteit van Wisconsin – Whitewater. Hier ben ik getroffen door het virus waarvan je blij bent dat er geen medicijn tegen bestaat: het reisvirus. Nieuwe mensen, gewoonten, gerechten, landschappen, dieren, talen, planten. Dat is avontuur! Het liefst ga ik naar bestemmingen die niet doorsnee zijn en weg van de massa. Van die bestemmingen waarvan mensen zich (meestal niet hardop) afvragen ‘ehm, waar ligt dat?’ of ‘wat is daar te doen dan?’. Die bestemmingen, daar ben ik dol op!

Welkomstbord van de Universiteit van Wisconsin Whitewater
UWW – de universiteit waar ik een paar maanden studeerde.

Omdat er zo veel moois is in deze wereld buiten de gebaande paden, wil ik dit graag met jou delen. Daarom heb ik wheretonext.nl in 2019 gelanceerd.

Laten we elkaar inspireren.

Laat je inspireren door mijn reisverhalen, droom weg bij de fijne reisvideo’s die ik maak van verre reizen en zet de eerste stappen om je reis concreter te maken met tips & tricks uit de blogs. Onder elke verhaal kan jij ook jouw verhaal kwijt. Ik hoor graag van je wat je van de blog vindt, of ik je op nieuwe ideeën heb kunnen brengen, of ben je er zelf misschien ook geweest en heb je nog tips voor mij?

Liefs Denise.